Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (3.34 secunde)
Intalniri cu umanoizi (Dan D.Farcas) Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S.
Cum va arata noul centru al Bucurestiului Unsprezece parcari, trei poduri noi, zeci de spatii si piatete publice si kilometri intregi de trasee pietonale. Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, lansat miercuri, cuprinde proiecte in valoare de 200 milioane euro, potrivit primarului general Sorin Oprescu.
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, dintre care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa de 1 decembrie, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, conform Ministerului Apararii.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Logoul GOOGLE de marti, 23 decembrie 2014, afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie plina cu copii este trasa de un ren.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian); ... Circovii de Vara; ... Cosmandinul (Sfintii Cosma si Damian);
La Etajul Designerilor Romani, in magazinul Cocor, zilele acestea puteti beneficia de reduceri de 20% in toate magazinele. Iata ce puteti achizitiona din magazinul Lizei Panait de la Etajul Designerilor Romani:
Bucurestenii vor avea din 28 noiembrie pana in seara zilei de 23 decembrie, Craciun ales la Sala Dalles.
Fasoliada - Momente si spite (55) / viorelilisoi.ro/ Anul asta a fost o fasole cuminte. De Ziua Nationala, in parcul Crangasi. A stat aproape o ora in cazan, pana sa fie impartita poporului, si n-a zis nimic.
Consilierul local Florin Paslaru incearca zilele acestea sa-i ajute pe galatenii ce locuiesc in Bariera Traian, unde s-a format o groapa ilegala de gunoi ce le da de furca cetatenilor din acea zona.
O "Autostrada pietonala" va fi construita in centrul Bucurestiului - VEZI 39 DE PROIECTE - Ansamblu Dambovita - Pod Mihai Voda, pod pietonal si pentru biciclisti si parcaje subterane - Podul Calicilor - Ansamblu Urban Domnita Balasa si parcaj subteran - Pod Pietonal si ciclist in Parcul Izvor si Curtea MNAC - Piata Constitutiei - amenajarea spatiului public pentru evenimente si parcaj subteran - Parcare supraetajata automatizata - str.
Sorin Oprescu l-a preluat dupa alegerea sa in functia de primar general, iar in urma cu cativa ani anunta chiar ca il va termina in 2012. ... In propunerea de buget pentru acest an insa, Primaria Capitalei a alocat un milion de lei pentru "Consultanta si studii Arena Bucurestilor".
Ziua Marinei la Calarasi, august 2014 Primaria Calarasi a organizat o serie de activitati dedicate Zilei Marinei, desfasurate si in acest an in Parcul Central si pe bratul Borcea, in ziua de Sfanta Maria. ... Ioan Botezatorul (Alexe) de catre P.S.
Cu aceasta ocazie, este arborat Drapelul national la sediile institutiilor militare, se ridica Marele Pavoaz la bordul navelor militare maritime si fluviale si sunt organizate ceremonii militare si activitati comemorative in toate garnizoanele din tara, in teatrele de operatiuni si in tarile in care Romania are acreditati atasati ai Apararii.
Silistra este un oras curat si linistit,cu 35.000 de locuitori, aflat la frontiera cu Romania (oras vecin cu Calarasi). Pentru a ajunge acolo se parcurg cu masina cei 10 km dintre Calarasi si Chiciu, unde Dunarea este traversata cu bacul.
Acum doi ani, ne-am gindit sa vedem ce efect au avut proiectele europene in desfasurare sau terminate vizavi de rromi. Nu am fost foarte interesati de sumele alocate, ci de rezultatele obtinute, pe care, probabil le banuiti.
Dupa cum declara in urma cu un an edilul sef al Municipiului Mangalia Zamfir Iorgus, iarna lui 2007 va fi cea mai "luminoasa" de pana acum. "Anul trecut promiteam ca vom termina reabilitarea iluminatului public stradal, actiune aflata pe ultima suta de metri in aceste zile.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
Cei aproximativ 150 de angajati ai Consiliului Judetean Gorj vor primi cu ocazia Sarbatorilor de iarna tichete-cadou in valoare de 100 de lei.
Romanii cumpara din ce in ce mai putine electrocasnice, dar in schimb vaneaza indarjit produsele IT&C, ne-au declarat reprezentantii magazinelor de retail din acest sector.
google-analytics.com